Tuesday, July 17, 2012

EVGA Giving Away $70k+ In Prizes To Celebrate 13th Anniversary

Popular hardware vendor EVGA is celebrating the company's 13th Anniversary in big fashion with a $70k+ sweepstakes that includes things like a scavenger hunt, video contest, wallpaper contest and gaming tournament. The company is giving away tons of prizes for participating in tons of games and just about everyone will have a chance to win something.

(1) EVGA’s 13th Anniversary Scavenger Hunt
Find 10 Gold Ribbons, answer 10 questions, and if you attain all 10 ‘checked’ Gold Ribbons then you’re eligible for the random drawing for the 007 Mission Experience Grand Prize. But that’s not all – we’ve also lined up SEVEN top-of-the-range, complete system prizes to give away, plus gaming PCs, cases, graphics cards, motherboards, tablets, memory kits, gaming headsets, and much, much more! For details, visit: www.evga.com/13/scavenger/

(2) EVGA’s 13th Anniversary YouTube Contest
Calling all budding filmmakers and animators. Create an EVGA and GeForce GTX themed spot for a chance to win an EVGA GeForce GTX 670, Acer 23” 3D-Ready Monitor, NVIDIA 3D Vision Kit and an Acer 10” Tegra Tablet. Plus, we have lots more Acer Tegra Tablets for runners up prizes. To find out more, visit: http://www.evga.com/13/youtube/

(3) EVGA Anniversary Wallpaper Contest
Flex your design skills and create a wallpaper with an EVGA and GeForce GTX theme, then comment on your favourite entries at EVGA’s Flickr page http://www.flickr.com/photos/teamevga/. You could win an Acer 23” 3D-Ready Monitor and NVIDIA 3D Vision kit. Plus, there are lots of fantastic runners up prizes. To sign up and find out more, visit: http://www.evga.com/13/wallpaper/

(4) EVGA Gaming All Server Anniversary Event
Sign up and play Battlefield 3 on EVGA’s game servers at any time between 16 July and 31 July 2012 to qualify. This is not a competition or tournament, we just want our community to have a great time gaming with other members and to have a chance at winning some cool prizes from Intel®, Razer and EVGA. To find out more, visit http://www.evga.com/13/gaming/ and then start gaming at the official EVGA Gaming site, at: http://www.evga.com/gaming/

(5) Thumbs Up Anniversary Event
Like EVGA and Intel on Facebook anytime from now until the end of July, and enter our Thumbs Up Anniversary Event for a chance to win even more great prizes from Intel® and EVGA. To find out more, visit: http://www.evga.com/13/facebook/ Then go to EVGA’s Facebook page: www.facebook.com/TEAMEVGA and click on the EVGA 13th Anniversary Event app.

For more information on the sweepstakes, visit EVGA’s 13th Anniversary Event homepage: http://www.evga.com/13/

1 comment:

  1. EVGA’s 13th Anniversary Scavenger Hunt Ribbon Locations - this was a bit challenging but here are the locations for all 10 and the answers. Remember you must be logged into your EVGA account and signed up for the scavenger hunt to see the ribbons. Most all are located at the bottom of the pages.

    1. http://www.evga.com/articles/00633/ answer: d, b
    2. http://www.evga.com/rewards/ answer: c, a
    3. http://www.evga.com/articles/00685/ answer: b, d
    4. http://www.evga.com/articles/00671/ answer a, c
    5. http://www.evga.com/articles/00643/ answer: a, d
    6. http://www.evga.com/articles/00597/ answer: d, b
    7. http://www.evga.com/precision/ and click on "Custom Skins" tab answer: b, c
    8. http://www.evga.com/support/ear/ answer: 50+ and Dedicated 7V fan power port, Fan controller)
    9. http://www.evga.com/uvplus/#Max answer: b, c
    10. http://www.evga.com/articles/00678/#Academy answer: a, d


All comments will be moderate for content, please be patient as your comment will appear as soon as it has been reviewed.

Thank you